Kommunikációs kiképzés 1.

Kommunikációs kiképzés 1. | MLM Akadémia

Kommunikációs kiképzés 1.

Tréning

Ezen a képzésen minden gyakorlatot annyi ideig végzel, amennyi időre neked szükséged van ahhoz, hogy véglegesen megszabadulj a kommunikációs gátlásaidtól, visszafogottságaidtól, és elérj egy olyan képességet, hogy könnyedén és felszabadultan tudj és merj kommunikálni másokkal.

A gyakorlatokkal megszerzett képességek életed végéig tartósan megmaradnak.

A képzés végeredménye: Olyan hálózatépítő és/vagy értékesítő, aki levetkőzte a kommunikációs gátlásait, visszafogottságait és rossz beidegződéseit, és felszabadultan tud kommunikálni másokkal.

A képzés elvégzése nincs időben korlátozva, hogy mennyi idő alatt sikerül elvégezned.

Akkor tekintjük befejezettnek, amikor ezt a végeredményt garantáltan elérted!

Saját egyéni időbeosztásban tudod végezni.

A képzés elvégzésének ideje átlagban: 130 - 150 óra.

Elvégzésének előfeltétele: Nincs

További információkért kattints az alábbi gombra: (a gomb csak élő email címmel és telefonszámmal regisztrált felhasználóink számára látható)

Kategória: Képzés Címkék: kommunikáció, tréning, képzés

A tréning gyakorlataival a következő eredményeket fogod elérni:

 • Fejben mindvégig ott tudsz majd lenni, amikor kommunikálsz valakivel. Nem kalandozik el a figyelmed. Képessé válsz folyamatosan figyelni egy másik személyre, vagy akár a feladataidra.
 • Megszabadulsz a kommunikációs visszafogottságaidtól, gátlásaidtól, rossz beidegződéseidtől és mersz szabadon kommunikálni másokkal.
 • Elérsz egy olyan állapotot, ahol a környezetben lévő zavaró tényezők többet már nem befolyásolnak, nem zavarnak meg, nem billentenek ki és érzelmileg sem találnak el.
 • Sokkal szabadabban ki tudod mutatni az érzéseidet, és mind érzelmileg, mind más szempontokból is jelentősen felszabadultabbá válsz.
 • Jelentősen megerősödik vagy akár teljesen helyreáll a határozottságod, magabiztosságod.
 • Megszerzed azt a képességet, hogy másoknak teljes mértékben átjuttasd a mondanivalódat úgy, hogy valóban az jelenjen meg a fejében, amit mondasz, és ne valami más alakuljon ki benne. Így eléred hogy az emberek megértsenek téged és azt amit mondasz. Röviden: meg tudod értetni magad másokkal.
 • Visszanyered az érdeklődés képességedet, amit még gyerekkorodban nagyrészt elvesztettél.
 • Megszerzed azt a képességet, hogy tetszésed szerint tovább tudj beszéltetni valakit, vagy akár kényelmesen le tudd zárni a témát vagy beszélgetést.
 • Megszerzed azt a képességet, hogy irányítani tudd, mikor figyeljenek rád, mert te beszélsz, és mikor figyelj te és beszéltesd a másikat.

Igazából fel sem lehet sorolni azt a rengeteg sok mindent, amit nyerni fogsz menet közben, ahogy haladsz a képzésen. Számtalan gátlástól, visszafogottságtól és rossz beidegződéstől szabadulsz meg, és fokozatosan egyre felszabadultabbá, határozottabbá, magabiztosabbá válsz a kommunikációban.

A kommunikációs gátlások, visszahúzódások és rossz beidegződések, csak lekorlátoznak.

Szabadulj meg tőlük, és fejleszd fel a kommunikációs képességeidet jelentősen magasabb szintre!

További információkért kattints feljebb a "Több információt kérek!" gombra: (a gomb csak élő email címmel és telefonszámmal regisztrált felhasználóink számára látható)

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges
 • A kommunikációmat akartam ezzel a képzéssel fejleszteni, egy magabiztos kommunikációt kialakítani. A munkámból kifolyólag emberekkel kerülök kapcsolatba, velük dolgozom együtt, ezért fontos volt számomra, hogy tudjak velük megfelelően kommunikálni. A kommunikáció a legfontosabb híd az emberek között. Azt szerettem volna elérni, hogy ne legyen bennem gátlás, ha emberekkel kell beszélnem, tisztán tudjam közvetíteni nekik azt, amit akarok, és hogy ne legyen félreértés tudtomon kívül a kommunikációmban.

  A képzés elvégzésével magabiztosabbá, jóval türelmesebbé és nyugodtabbá váltam. Ez a legfontosabb, ami történt velem. Régebben sokszor be voltam feszülve, hogy mi lesz az eredménye egy beszélgetésnek. Ez teljesen megszűnt, ma már nincsenek elvárásaim, és nincsen bennem feszültség, hogy vajon mit fog mondani a másik, hanem egy természetes folyamatnak élem meg a kommunikációt.

  A családomban is jobban tudok kommunikálni, jobban megértjük egymást és ettől jobb lett a kapcsolatunk. Szívesebben beszélgetnek velem az emberek, amióta alkalmazom a képzésen tanultakat az életben. Nekem ez óriási eredmény. Amióta elvégeztem ezt a képzést az életben tapasztalom, hogy sokkal higgadtabb vagyok, nem az a türelmetlen, mint korábban.

  Eleinte tartottam attól, hogy vajon mennyire lesz hosszú a képzés, de tudtam azt is, hogy ez egy kiképzés, és úgyis addig csináljuk, amíg a megfelelő készségek ki nem alakulnak. Végül sikerült is elérnem azokat. Eleinte drágának tartottam, ugyanakkor nem tartottam megfizethetetlennek. Most már látom, hogy megérte.

  Ami még pozitív volt, hogy folyamatosan láttam a tréner azon hozzáállását, hogy tényleg a maximumot kapjuk, és nem csak leadja az anyagot. Így végig biztonságban éreztem magam.

  Ajánlom az elvégzését másoknak is, merthogy jó érzés a kommunikációban, az emberi kapcsolatokban az a magabiztosság, amit a képzéstől kapni tud. Mindegy, hogy milyen célból kezdi el az ember ezt a kiképzést, az élete minden területére kihat majd. Az pedig, hogy a munkájában is tudja alkalmazni egy plusz extra.

  Azért is ajánlom ezt a képzést, mert mindvégig tényleg érződött, hogy a trénerek valóban a tökéletes végeredmény elérésén dolgoznak, és nem a tanfolyam mihamarabbi befejezését sürgetik.

  Kovácsné dr. Nagy Réka

KAPCSOLAT

Email: iroda@mlmakademia.hu
Telefon: +36 70 625 36 03
Cím: 1193 Budapest, Könyvkötő u. 1/B. Hungary
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-106577/2016