Kommunikációs képességfejlesztés

Kommunikációs képességfejlesztés | MLM Akadémia

Kommunikációs képességfejlesztés

3 napos tréning

A tréningen nem szövegsémákat tanulsz meg, hanem a kommunikációs képességeid fejlődnek: gátlásoktól szabadulsz meg, nő az önbizalmad, a határozottságod, a kezdeményezőkészséged, javul a kommunikáció irányítási képességed, stb.

Legyen szó időpont egyeztetésről, tárgyalásról, vevőgondozásról, munkatársak szponzorálásáról, vagy bármi más részéről az üzleti tevékenységednek, hálózatépítőként és/vagy értékesítőként a kommunikációs képességeid a legfőbb fegyvered.

Ugyanakkor a kommunikációs képességeidet nem csak az üzleti életben tudod használni. Párkapcsolat, család, munkahely, barátok, vagy az élet bármely más területén hasznát veszed.

Ha jobbak a kommunikációs képességeid, akkor jobban boldogulsz az élet minden területén.

Elvégzésének előfeltétele: Nincs

További információkért kattints az alábbi gombra: (a gomb csak élő email címmel és telefonszámmal regisztrált felhasználóink számára látható)

Kategória: Képzés Címkék: képzés, kommunikáció, képesség fejlesztés

A tréningen a következő területeken fogod fejleszteni a kommunikációs képességeidet:

 • Fejben jobban ott tudsz majd lenni, amikor kommunikálsz valakivel. Nem, vagy csak kevésbé kalandozik el a figyelmed. Jobban tudsz majd fókuszálni, megerősödik a figyelmed, hosszabb ideig tudsz figyelni egy másik személyre, vagy akár a feladataidra.
 • Jobban meg tudod majd értetni magad másokkal.
 • A környezetben lévő zavaró tényezők kevésbé befolyásolnak, zavarnak meg, és érzelmileg is kevésbé találnak el. Kevésbé reagálsz be negatív dolgokra. Ezzel együtt jár az is, hogy szabadabban ki tudod mutatni az érzéseidet, és mind érzelmileg, mind más szempontokból is felszabadultabbá válsz.
 • Erősödik a határozottságod, magabiztosságod.
 • Javul az a képességed, hogy átjuttasd másoknak a mondanivalódat, és így az emberek jobban megértenek téged.
 • Visszanyered és fejleszted azt a képességedet, hogy érdeklődni tudj a többi ember és az élet szépségei iránt. Sokan ezen képességük fejlődését úgy élik meg, mintha a világ vált volna színesebbé, élettelibbé, pedig valójában ők maguk változtak, ők maguk váltak érdeklődőbbé a környezetük iránt. Sokaknak ezzel együtt jár azon képességük fejlődése is, hogy nagyobb örömmel, nagyobb boldogsággal tudják átélni a dolgokat, erőteljesebben és gyakrabban lesznek képesek átélni a boldogság érzését.
 • Javul az a képességed, hogy irányítani tudd a kommunikáció menetét. Tetszésed szerint tovább tudj beszéltetni valakit, vagy akár kényelmesen le tudd zárni a témát vagy beszélgetést, irányítani tudd, hogy mikor figyeljenek rád, mert te beszélsz, és mikor figyelj te és beszéltesd a másikat, stb.

További információkért (időpontok, aktuális díja, szabad helyek száma, stb.) kattints feljebb a "Több információt kérek!" gombra, (a gomb csak élő email címmel és telefonszámmal regisztrált felhasználóink számára látható) vagy hívd a 70/622-3653-as telefonszámot, ahol szívesen válaszolunk minden kérdésedre.

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges
 • Ezen a képzésen az egyik legfontosabb számomra az volt, hogy megtanultam teljesen a jelenben lenni, a jelen témára koncentrálni, kizárva minden külső tényezőt, félretéve minden egyéb gondot, gondolatot ami nem a témával kapcsolatos.
  Megtanított újra az őszinte érdeklődésre és arra, hogy hatékonyan tudjam "átjuttatni" a gondolataimat a beszélgető, vagy tárgyaló partnerem számára. Az őszinte érdeklődés újra megélése azóta is javít a kapcsolataimban - segít abban, hogy megéljem az érzéseimet. Ez a három nap egy felüdülés a mai online világban, visszahoz a társas kapcsolatok könnyed fenntartásában.
  Ami nagy élmény még, az az volt, hogy megtanított arra, hogyan zárjak le egy-egy "fejezetet" egy másik embernél, aki folyamatosan ugyanazokat a történeteket kántálta - mondta, megállás nélkül! A gondolatok átadása a beszélgetések hatékony irányítása megtanított arra hogyan folytassak le egy tárgyalást néhány perc alatt, mert akkor több idő marad az egyéb érdekes beszélgetésekre :) Alapvető mottóm, hogy nem dolgozni szeretek, hanem hatékonyan tenni! - ez a tanfolyam arra készít fel, hogy hogyan kell hatékonyan tárgyalni, beszélgetni! Köszönöm nektek, köszönöm a csapatnak akikkel együtt tanultunk!

  lkondor
 • Nagyon hálás vagyok, hogy elvégeztem ezt a tanfolyamot. A legnagyobb haszna az, hogy azonnal tudtam használni a sok sok gakorlat miatt. Az elsô, ahol alkalmaztam (ráadásul automatikusan és könnyedén ment) az a figyelem megtartása volt, amikor valaki velem beszél.
  De a szándék átvitele és a konfrontálódás képessége is kialakult / nagyban továbbfejlôdött.
  Konkrét példa: amikor 2 napja valaki próbált szavakkal bántani én képes voltam nyugodtan végighallgatni úgy, hogy nem szóltam bele, nem lettem ideges, nem zavart belül és ami a legjobb, hogy nem lettem rá mérges. A monológja után higgadtan és intelligensen tudtam reagálni. Ez a kommunikációmat hihetetlen mértékben emeli.
  Köszönöm szépen a lehetôséget!
  ui: a tanfolyamon a részt vevô társaság nagyon jól összekovácsolódott, sôt nehány barátság is kialakult...

  kerekes
 • Nekem nagyon sokat jelentett a tanfolyam, pláne, hogy többen mentünk el. A közösen átélt élmények és tudásszerzés egészen másfajta, nyílt együttműködő kommunikációt indított el, amely felszabadító érzéssel tölt fel. Minden tudás, és fejlődés alapja a kommunikáció, amelyet gyerekkorban szükséges elsajátítani. Ezt a tanfolyamot mindenkinek szükséges elvégeznie, és akkor kevesebb probléma lenne a Földön. Köszönöm: B. Péter

  Shaman
 • Személyiségem nagyon sokat változott a 3 napnak köszönhetően.
  Jobban tudok koncentrálni, fókuszálni egy személyre. Nem csak hallom őt, hanem sokkal jobban megértem. A beszélgetéseimből teljes mértékben hiányzott a nyugtázás, ezt itt elsajátítva tudom használni a mindennapokban. Azóta teljesen más elképzelésem van a beszélgetésekről. Üzleti és magánbeszélgetés során sem tudnak kizökkenteni, irányítani tudom a beszélgetést, tárgyalást. Teljesen meglepődtem magamon, hogy mennyi minden a felszínre jött a 3 nap során.

  ajanikaa
 • Kedves Laci és Béla!

  Gratulálok mindkettőtöknek az elért eredményekért, és nagyon köszönöm, hogy leírtátok! :)

  Dévényi László
 • Magam is meglepődtem azon a változáson, amit a három napos tréning elvégzése "okozott". Sokkal jobban tudok figyelni a környezetemre, és úgy, hogy egyáltalán nem kell tudatosan öszpontosítanom arra, hogy figyeljek. Elképesztő élmény!
  Nem gondoltam volna, hogy néhány egyszerű technika ilyen hatékonyan képes évtizedes rossz beidegződéseket lebontani, és helyébe adni egy könnyedebb és természetesebb megnyilvánulást. Ezt mindenkinek tanulni kellene, akár vezető, akár nem, mert ez a tudás csak a hasznára van mindenkinek.

  Bátka László
 • Egy hete végeztem el a 3 napos kommunikációs tanfolyamot Lacinál, és a változás valóban érezhetö. A feleségem is határozottan állítja, hogy más a nézésem, más a kisugárzásom. A változást akkor is érzem, amikor idegen emberekkel beszélek. Emelett sok praktikus dolgot is tanultam. A felismerések egész sorából a legfontosabb számomra, hogy a kommunikációs gátlásaimat - habár komoly munkával, de viszonylag egyszerü és hatékony módszerrel fel lehet oldani anélkül, hogy a gátlások gyökereit kellene keresgélni, bogozgatni. Ez a 3 nap természetesen nem elég arra, hogy minden probléma, gátlás, szokás "átprogramozódjon", mégis fejlödtem annyit, hogy látom a megoldást, látom az a felé vezetö utat. Alig várom, hogy a "nagy" tanfolyamot elvégezzem, amivel a lehetséges legjobb eredményt tudom majd elérni.
  Szívböl ajánlom ezt a kommunikációs tréninget minden olyan embertásamnak, aki -mint én is- fejlödni, tanulni szeretne!

  Bohács Béla

  bohacsbela

KAPCSOLAT

Email: iroda@mlmakademia.hu
Telefon: +36 70 625 36 03
Cím: 1193 Budapest, Könyvkötő u. 1/B. Hungary
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-106577/2016